Tuesday, January 11, 2011

Salsa Boloñesa / Bolognesa Sauce



INGREDIENTES
400 gr de carne molida

2 tazas de puré de tomate

1 cebolla mediana
2 dientes de ajo
1 manojo de perejil
1 manojo de albahaca



PREPARACIÓN
Sofría la cebolla picada y el ajo picado y continuar salteando por un minuto, agregar lacarne molida. Revuelva constantemente a fuego medio, cuando los jugos se hanreducido a la liberación de la carne añadir el puré de tomate a punto de ebullición,reduzca el fuego, añadir el perejil, la albahaca, sal y pimienta y revolver. Cocine a fuego lento durante 1 hora. Revuelva ocasionalmente. Despues de la  hora de cocción quitar el perejil y la albahaca. Servir sobre la pasta caliente.

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INGREDIENTS
1 lb Ground Beef
2 cups Tomato Puree
1 medium onion
2 cloves garlic
1 bunch of parsley
1 bunch of basil

PREPARATION
Saute chopped onion  and  minced garlic and continue sautéing for a minute and add the ground beef. Stir continuously over medium heat, when the liquid  have been reduced to release the meat add the tomato puree to a boil, reduce heat, add parsley, basil, salt and pepper (to taste) and stir. Cook about  1 hour in slow heat . Stir occasionally. Before one hour of cooking remove the parsley and basil. Serve over hot pasta.