Thursday, January 27, 2011

Empanada Gallega / Galicia Stuffed Pastry



Ingredientes
700 gr de Harina
1 taza aceite oliva
1 cerveza
pizca de sal


Modo Preparación
Mezclar todos los ingredientes y amasar hasta que este suave agregar mas harina si es necesario.
Dejar reposar por 30 min.
Estirar y extender en una bandeja refractaria con papel parafinado. Colocar una capa del relleno y cubrir con otra capa de la masa, cerrar con ayuda de un tenedor o las manos,  pincelar con yema de huevo batido, Hornear a  350°F (180°C) por 30 min aprox  o hasta dorar.


Rellenar con guisos de atún, pollo o carne


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Ingredients

2 lb Flour
1 cup olive oil
1 beer
pinch of salt

Preparation 


Mix all ingredients and knead until soft. Add more flour if necessary.
Let stand for 30 min, then  divide it in two parts.


Roll dough into a rectangle. Place in a greased oven-tray. and  filling with casseroles, cover whit another layer  and seal all around with your fingers or with a fork, to avoid filling from coming out Brush with yolk egg. Bake at  350°F (180°C) for  30 minutes or until golden brown.


Fill with tuna casseroles, chicken or beef




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