Tuesday, February 8, 2011

Coliflor al horno con Salsa Marinara / Baked Cauliflower with Marinara Sauce


Ingredientes
1 Coliflor entera
2 tazas Salsa Marinara
2 tazas de queso Mozarella rallada
Sal y pimienta

Modo Preparación:
Precalentar el horno a 350°F (180°C)
Cortar la  coliflor.  En una holla con agua hirviendo  con sal agregar  la coliflor cocinar  15-20 minutos o hasta que esté cocida.
Retirar y secar ligeramente. Colocar las flores en una fuente para horno, sazonar con sal y pimienta. Cubrir con la salsa marinera y espolvorear con queso Mozarella.
Hornear durante unos 10-15 minutos o  hasta  dorar

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Ingredients
Whole Cauliflower
2 cup marinara sauce
2 cup Sheered Mozzarella Cheese
Salt and pepper

Preparation
Preheat oven to 350°F (180°C).
Cut one whole cauliflower into just 3/4 slices. Boil the whole cauliflower florets in salt water for about 15-20 minutes, until properly cooked.
Remove and pat them dry. Place the florets on a baking dish, season with salt and pepper.  Cover with marinara sauce and sprinkle with  Mozzarella cheese. 
Bake for about 10-15 mins, until golden brown.





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